Nya boken 2016
har anlänt!

Joråsatte! Nu dimper den ner på diskarna! Lagret räknar och inventerar som bäst och fr o m  vecka 44 finns boken att köpa på DesignTorget ...
Men! Redan nu går den att beställa på denna hemsida! Klicka bara här eller på "Köp boken" i menyn ovan – och vips är du dina vänners stora avund. Ty för endast 345 riksdaler har du då skaffat dig tio varmrätter och fem teaterbiljetter alldeles kostnadsfritt. Boken skickas över natten hem till din brevlåda helt gratis!

Vi välkomnar också våra fina nykomlingar:

Klassikern Musslan, lillasyster till Wasahof, bjuder på sina berömda musslor. Finsmakarkrogen Mårten Trotzig inbjuder dina smaklökar till en nordisk berg-och-dalbana. Och gillar du fransk toppmat i kvarterskrogsgemyt kommer du aldrig att lämna bordet på Bergamott.
Med klang och dubbeljubel säger vi också VÄLKOMMEN till vår nya deltagare på teatersidan: Teater Brunnsgatan Fyra. Gud vad vi längtat efter er! Välkomna till Helkvällsfamiljen!

Konceptet är i övrigt sig likt:

Använd HelkvällSthlm som en guidebok över utvalda, riktigt bra krogar i Stockholm just nu. Och för magiska scener för dans, opera och teater. Vi har handplockat dem. Hit vill du gå!

Ta med en god vän och boken. Varje krog bjuder er då på en av de två huvudrätterna. Och scenerna bjuder er på en av fribiljetterna till valfri föreställning.

2016 års bok gäller från 1 dec 2015 och hela 2016.

Du blir bjuden på 15 krog- och scenupplevelser under ett helt år. Kan det bli bättre?

Läs mer

boken_bild_webb

Viktigt om Dansens Hus!

Ingen regel utan undantag ...

Vi gör ett undantag från vår benhårda allt-eller-inget-regel för våra vänner på Dansens Hus. Läs mera om varför här!

Hur tusan gör man?

Du köper boken. Grattis!

Nu har du rätt till tio kostnadsfria varmrätter och fem teaterbiljetter. Allt du behöver nu är en kompis!

Läs mer

13donq_mg3600

FAQ

Det har kommit lite frågor till vår hemsida. Tack! Vi har saxat lite och svarar här. Mejla via hemsidan om du har fler undringar!

Läs mer

front_tekning_239

OCH GLÖM INTE VÅR SYSTERUTGÅVA: BAR&BIO!

Få fyra kostnadsfria biobiljetter och tjugo drinkar till halva priset! Stans finaste kvalitetsfilmsbiografer och mest prisbelönta barer är med i det nya samarbetet ...

Läs mer

victoria_ny

Nyheter

FAQ

Villkor

Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen